Cineplexx vabi na kar tri ženske večere do konca leta

11:16

LADIES NIGHT: MAME NA VEČERJI (Fun Mom Dinner), sreda, 4. oktober
V sredo, 4. oktobra bo v celjskem Cineplexxu ponovno večer rezerviran za dame oz. mame. Na Ladies nightu se boste nasmejale komediji o štirih mamah Mame na večerji (Fun Mom Dinner).cineplexx-mame-na-vecerji Mame na večerji je zabavna komedija o štirih mamah, ki se sprva med sabo sploh ne poznajo – druži jih zgolj dejstvo, da njihovi otroci obiskujejo isti vrtec. Preobremenjene z gospodinjskimi opravili, vzgojnimi dilemami, distanciranimi moškimi in vsakdanjimi obveznostmi sklenejo, da zvečer otroke zaupajo njihovim (zaradi tega precej nejevoljnim) očetom in si privoščijo solo večerjo. Načrt je preprost – vino, opravljanje, sproščen klepet v krogu sotrpink. In dejstvo, da ti en večer ni treba skrbeti, kaj boš za večerjo postavila na mizo, in kako boš otroke prepričala, da naj grejo končno spat.

 

LADIES NIGHT paket
Cineplexx kinematografi so svoje zveste obiskovalke pripravili Ladies night paket. Do konca leta bodo v okviru dogodkov Ladies night prikazani še trije filmi Mame na večerji (4.oktober), Poredne mame 2: Božič (2. november) in Prava nota 3 (20. december). Zveste obiskovalke, imetnice Cineplexx Bonus kartice, ki si bodo ogledale vsaj tri filme iz paketa bodo na zadnjem dogodku prejele brezplačno darilo – Ladies night meni.

Vstopnice za vse Ladies night dogodke so že v prodaji. Več na Cineplexx.si.cineplexx-ladiesnight

 

LADIES NIGHT: POREDNE MAME 2: BOŽIČ (Bad Moms 2), četrtek, 2. november
Komedija Poredne mame 2: Božič sledi trem podcenjenim in preveč obremenjenim ženskam (mamam, ki smo jih spoznali lani v Porednih mamah). Ne samo, da imajo polne roke s pripravo prazničnega vzdušja in se trudijo ustvariti popolne praznike za svoje družine, morajo poleg vsega zabavati še svoje mame na obisku. Odlična izbira za obisk kina v ženski družbi.
cineplexx-poredne-mame-2

 

LADIES NIGHT: PRAVA NOTA 3 (Pitch Perfect 3), sreda, 20. december
Ob koncu leta bomo v kinodvoranah ponovno uživali v harmoničnem prepevanju. V tretje se namreč vračajo simpatična dekleta iz vokalne zasedbe Barden Bellas, ki so zasvojila svet s svojimi glasilkami in pronicljivim humorjem. Ker so bila dekleta ob našem zadnjem snidenju tik pred diplomo, bo zares zanimivo videti, v katero smer so se obrnila njihova življenja.

Deli