Cineplexx vabi na ženski večer

8:00

V sredo, 13. septembra bo celjskem Cineplexxu ponovno večer rezerviran za dame. Nasmejale se bodo romantični komediji Spet doma (Home again) z oskarjevko Reese Witherspoon v glavni vlogi. Vse obiskovalke Ladies nighta bodo prejele promocijski izvod revije Lady, vzorček dišave Christina Aguilera GLAM X in čistilne blazinice Cotoneve 2 v 1. Srečne nagrajenke pa darilni paket izdelkov Bourjois in filmske nagrade. Več o dogodku in nakup vstopnic na Cineplexx.si.

ladiesnight-1

Romantična komedija z Reese Witherspoon

Prikupna Alice Kinney se po ločitvi s hčerkama preseli v rodni Los Angeles. Življenje se ji nepričakovano obrne, ko pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce. Sreča se z izzivi, ki jih v varnem objemu doma ni pričakovala niti v sanjah.

ladiesnight-2

Romantična komedija SPET DOMA (Home Again) se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot. Med njimi se splete pristno prijateljstvo in tudi nekaj več, kar povzroči, da se Alice nehote spet sreča s svojo preteklostjo in odnosi za katere je bila prepričana, da jih je pustila daleč za sabo.

Deli