Družinski dan: Korgi – kraljevski kuža z velikim srcem

14:21

FD-9-3-19-1080x1080px-FB_CEVeličastna animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM že osvaja Slovenijo. V soboto, 9. marca vas v vseh Cineplexx kinih čaka Družinski dan. Pripravljajo KORGI poslikavo obraza ter otroški kotiček s pobarvankami in baloni!

PLESNO OBARVANA ZABAVA ZA CELO DRUŽINO V CINEPLEXXU CELJE

Pestro dogajanje za celo družino v celjskem Cineplexxu se bo v soboto pričelo že popoldan. Poleg poslikav obraza in otroškega kotička z baloni se bodo najmlajši razveselili plesnih delavnic z Azro. Zabavnemu rajanju se bosta pridružila tudi Cene in Pika (Cinepelxx maskoti), mladi plesalci Plesne šole Kattan iz CELJA ter dva prava korgija. Za zaključek pa bo Hajdi Korošec Jazbinšek zapela pesmico Kuža Korgi.

POTEK DOGAJANJA (9. MAREC, CINEPLEXX CELJE):

  • 15:00 – otroški kotiček (pobarvanke Korgi in baloni)
  • 15:30 – poslikave obraza
  • 16:00 – obisk pravih korgijev
  • 16:30 – plesna delavnica z Azro Selimanovič, rajanje z maskotama Cenetom in Piko
  • 16:45 – nastop plesne šole Kattan iz Celja
  • 17:10 – nastop Hajdi Korošec Jazbinšek s pesmico Kuža Korgi
  • 17:20 – slikanje s Cenetom in Piko
  • 17:30 – risanka KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM

O FILMU KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM

Animirana pustolovščina o psičku korgiju, najboljšemu prijatelju kraljice Elizabete, od katerega se ne loči že od otroštva. Rex je najljubši pes britanske kraljice. Nekega dne pa se izgubi v Londonu in kar naenkrat se znajde v družbi najrazličnejših psov, ki se med seboj borijo za preživetje. Na svojem epskem potovanju išče poti za vrnitev na dvor, poleg tega pa se tudi nepričakovano zaljubi in odkrije svojo pravo identiteto.

Uroš Bitenc je KORGI
Vse vragolije, prigode in nezgode kraljevskega korgija je v slovenski jezik prenesel vsem dobro poznani Uroš Bitenc, ki je zaradi svoje pozitivne energije odlično upodobil psička Rexa.

Hajdi je posenla pesem »Kuža Korgi« za film KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM
Le kdo se ne spomni Hajdi, deklice, ki je prepevala vsem znano pesmico Naš kuža? Takšnega v Sloveniji skoraj ni in čas je bil, da Hajdi Korošec po več desetletjih ponovno posname pesem za otroke in odrasle in seveda ponovno o kužku! Animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM je bila kot ustvarjena za takšen projekt in Hajdi je iz rokava stresla avtorsko pesmico in glasbo z naslovom KUŽA KORGI!

Nakup vstopnic za risanko Korgi na cineplexx.si

Deli