Družinski dan

14:09

cineplexx-druzinski-dan-2DRUŽINSKI DAN SVET IGRAČ 4 V CINEPLEXXU CELJE

Na velika platna se vrača Pixarjeva uspešnica Svet igrač 4 s šerifom Jelkom, astronavtom Kozmobliskom in njuno pisano druščino. V soboto, 22.6. med 16.00 in 18.30 v Cineplexxu pripravljajo otroški kotiček, pobarvanke in balone. Vstopnice za sinhronizirano animirano pustolovščino za celo družino, SVET IGRAČ 4 so že v prodaji. Več na: cineplexx.si

SVET IGRAČ 4

Na koncu tretjega dela je Andy ob odhodu na fakulteto svoje igrače predal v prave roke in jih podaril navihani Bonnie, ki ima, sploh ko gre za igranje, enako bujno domišljijo kot on. V četrtem delu se bodo igračke z Bonnie in njeno družino odpravile na potovanje, na katerem bo šerif Jelko po spletu okoliščin naletel na staro prijateljico in simpatijo – porcelanasto punčko Bo Peep, ki je bila nekdaj del lučke v sobi Andyjeve mlajše sestrice. Na poti, na kateri se jim pridruži tudi nova igrača Vilko, ki je sestavljena iz odpadkov, jih čaka kup dogodivščin in katastrof, ki jih druščina pravih prijateljev reši pogumno in s humorjem, ki ga tudi v novem delu ne manjka.

STARI ZNANCI IN NOVE IGRAČKE

Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina se vračajo na velika platna. Tudi tokrat bodo govorili z glasovi nekaterih znanih slovenskih igralcev.

Šerif Jelko je bil Andyjeva najljubša igrača. Odkar so ga prinesli k Bonnie pa se je njegovo življenje spremenilo. Kljub temu ostaja skrben in zvest ostalim igračam – še vedno pooseblja glas razuma, ki poskrbi, da se nikomur ne zgodi nič hudega. V slovenščini pa bo govoril z glasom igralca Aljaža Jovanoviča.

Vrača se tudi junaški vesoljski ranger Ken Kozmoblisk, Jelkov najboljši prijatelj, ki še vedno ne zna leteti, a se še naprej trudi, da bi vsaj padal s slogom. Glas mu je posodil Uroš Potočnik. Tukaj sta tudi gospod Krompirjevec, jezičen in vročekrven krompir jeznega pogleda in njegova žena gospa Krompirjevka, ki govorita z glasovoma Nika Goršiča in Vesne Jevnikar pa Raček in Zajček, ki sta jima glasove posodila Jure Mastnak in Goran Hrvačanin. Nikakor pa ne smemo pozabiti na kavbojko Jessie (Tanja Potočnik), dinozavra Reksa (Jan Bučar) in Pujsa (Marjan Bunič), ki bodo zagotovo spet navdušili. V novem delu se starim znancem pridružijo tudi nove igrače – med njimi ima pomembno vlogo Vilko, ki zase misli, da sploh ni igrača, saj je sestavljen iz odpadkov. Ostale igrače pa mu želijo sporočiti, da igrača postaneš, ko se otroci igrajo s tabo. Govoril bo z glasom Gašperja Jarnija. V vlogi Jelkove simpatije Bo – Peep pa bomo poslušali Nino Valič.

Deli