LADIES NIGHT: Zvezda je rojena (A Star is Born)

14:59

LN-zvezda-je-rojena-1V sredo, 3. oktobra bo v kinih Cineplexx ponovno večer rezerviran za dame. Tokratni izbor je glasbena drama, eden bolj pričakovanih filmov letošnje jeseni, z Lady Gaga in Bradleyem Cooperjem v glavni vlogi. Zvezda je rojena (A STAR IS BORN) je emocionalna perfekcija s čudovito in pristno glasbo, izpiljeno in veličastno igro ter edinstveno produkcijo. Svetovna premiera je bila na letošnjem beneškem filmskem festivalu, kjer je film požel kar 8 minutne stoječe ovacije. Vstopnice za oktobrski Ladies night so že v prodaji cineplexx.si, vse obiskovalke bodo prejele promocijski izvod revije Lady.

LN-zvezda-je-rojena-2Bradley Cooper, štirikrat nominiran za nagrado oskar (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim pa je film tudi režijski prvenec Bradleya Cooperja.

LN-zvezda-je-rojena-3Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

LN-zvezda-je-rojena-4Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je prejela oskarja za pesem “Til It Happens To You”, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson. Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

Ladies night: Zvezda je rojena (A Star Is Born), 3. oktober ob 20:00 v kinih Cineplexx.