Petdeset odtenkov svobode v Cineplexxu Celje

11:33

LN-07-02-18-600x337-NLPočasi že odštevamo do zadnjega poglavja filmske trilogije Petdeset odtenkov. Na velikem platnu bo svoj vrhunec doživela ena najbolj vznemirljivih erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije – Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Grey. Za Ladies night Petdeset odtenkov svobode, ki bo v sredo, 7. februarja, v kinih Cineplexx je na voljo le še nekaj vstopnic. Zaradi velikega zanimanja so v prodaji že dodatne vstopnice za sredine predpremiere projekcije. Tudi letos bo valentinovo v Cineplexxu v znamenju 50 odtenkov. Odlična ideja za darilo!

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

Deli