Počitnice v kinu

19:00

cineplexx-pocitnice-v-kinuKje je najbolje preživeti šolske počitnice? V Cineplexxu, seveda. Super novice za najmlajše. V času šolski počitnic, od sobote, 16.2. do nedelje, 24.2. pripravljajo v Cineplexxu Celju vsak dan od 12. ure o pester filmski progam. Vsak dan bodo v otroškem kotičku tudi aktualne pobarvanke in baloni, ob sobotah pa bodo prijazne animatorke pripravile poslikave obraza in ustvarjalne delavnice.

Pester filmski program v Cineplexx kinih v času šolskih počitnic! Otroci bodo lahko izbrali predstave po svojem okusu. Na programu bo zadnje poglavje epske pustolovščine KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3, za vse ljubitelje LEGO kock LEGO FILM 2, malo mlajši se bodo navdušili nad animirano dogodivščino NEVERJETNA ZGODBA O VELIKANSKI HRUŠKI. Sinhroniziran družinski film MALA GOSPODIČNA DOLITTLE o deklici Lilli, ki se lahko pogovarja z živalmi pa prihaja na program predpremiero  v nedeljo, 17. februarja.

Animirane uspešnice letošnje zime – GRINCH, ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, RALPH RUŠI INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2 ter SNEŽNA KRALJICA 3: OGENJ IN LED pa bodo v času šolskih počitnic na voljo po posebni znižani ceni.

Počitniške ugodnosti

V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 Eur, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko.

Vstopnice so že v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexxa Celje.

Program preverite na www.cineplexx.si

Deli