Poletna osvežitev v Cineplexx kinematografih

10:00

Poletje v kinu. Že tradicionalno v Cineplexx kina v poletnih mesecih prihaja akcija Sveži torek.

Vsak torek, med 3. julijem in 4. septembrom, si obiskovalci aktualne filme lahko ogledajo po posebno ugodni ceni. Torkova znižana cena vstopnice navdušuje obiskovalce Cineplexxa tudi med letom in v večini so mnenja, da jih ravno ugodna torkova ponudba privabi v kino v začetku tedna. Aktualne filmske uspešnice si vsak Sveži torek lahko ogledajo že za 3,90 eurov v 2D tehnologiji, za daljše filme in filme v 3D tehnologiji pa veljajo doplačila po veljavnem ceniku.

Poletna torkova osvežitev

svezi-torekLetošnja novost bo poskrbela za pravo osveženo kino doživetje. Obiskovalci torkovih projekcij se bodo ob nakupu XL pokovke razveselili brezplačne vode Radenska Naturelle.

Poletne filmske uspešnice v kinih Cineplexx

Kino spored te dni ponuja za vsak filmski okus nekaj. Na sporedu so: spektakel Jurski svet: Padlo kraljestvo, komediji Oceanovih 8 in Ti loviš!, za najmlajše animirana uspešnica Neverjetni 2, drami Z ljubeznijo, Simon in Ljubiti Pabla ter grozljivki Križanje in Podedovano zlo. Na velika platna julija in avgustu prihajajo še: akcija Nebotičnik in Misija: Nemogoče – Izpad, muzikal Mamma Mia: Spet začenja se!, animirana uspešnica Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, grozljivki Prvo očiščenje in Slender man, drami Izgubljena med valovi in Sicario 2: Vojna brez pravil in komedija Vohun, ki me je nategnil.

Aktualen filmski spored in informacije o prihajajočih filmskih uspešnicah je na voljo na spletni strani Cineplexx Slovenija, kjer obiskovalci lahko opravijo tudi spletni nakup vstopnic za izbrane filme.

pokovkaCineplexx kinematografi v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru, Murski Soboti in Novem mestu se trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji.  Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodi tudi okusna pokovka.

Deli