Poletna osvežitev v Cineplexxu Celje

8:37

Že tradicionalno v Cineplexx v poletnih mesecih prihaja akcija Sveži torek. Vsak torek, razen 15. avgusta, med 18. julijem in 12. septembrom, si gledalci lahko ogledajo filme po odlični ceni 3,33 eurov. Torkova znižana cena vstopnice že med letom navdušuje tudi obiskovalce celjskega Cineplexxa in večina meni, da jih ravno ugodna torkova ponudba privabi v kino v začetku tedna. Aktualne filmske uspešnice si vsak Sveži torek lahko ogledajo že za 3,33 eurov v 2D tehnologiji, za daljše filme in filme v 3D tehnologiji pa veljajo doplačila po veljavnem ceniku.

Zvestoba se splača
Imetniki Cineplexx bonus kartice bodo v času akcije Sveži torek še posebej nagrajeni. Člani, ki bodo ob nakupu kino vstopnice predložili svojo rdečo ali črno CBC kartico bodo brezplačno prejeli vodo Radenska Naturelle 0,5l. Cineplexx bonus kartica je namenjena vsem, ki ob obisku kina želijo več. Ob vsakem nakupu kino vstopnice in prigrizkov v Cineplexx kinematografih imetnik CBC kartice zbira točke, ki jih lahko zamenja za privlačne nagrade in ugodnosti.

cineplexx-svezi-torek

Poletna filmska ponudba v kinih Cineplexx
Kino spored te dni ponuja za vsak filmski okus nekaj.  Aktualen filmski spored in informacije o prihajajočih filmskih uspešnicah preverite na spletni strani Cineplexx Slovenija (https://www.cineplexx.si/), kjer lahko opravite tudi spletni nakup vstopnic za izbrane filme.

Cineplexx kinematografi v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru, Murski Soboti in Novem mestu se trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji.  Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodijo tudi okusne kokice.

cineplexx

Deli