Premiera GAJIN SVET tudi v Celju! Premiera z Novim tednikom in Radiem Celje.

8:52

gajin-svet-3Premiera nove mladinske komedije GAJIN SVET bo v Cineplexxu Celje v petek, 21. septembra ob 18. uri. Kar 50 vstopnic si boste lahko prislužili na facebook strani Novi tednik in Radio Celje oz. v nagradnih igrah na Radiu Celje. Nekaj vstopnic za nakup je še na voljo. Preverite na spletni strani ali na blagajni kina. Na premieri bo prisotna tudi ekipa filma Gajin svet.

»A si predstavljate kaj se zgodi, ko tvoja mami kar na enkrat odleti v Afriko. In potem ugotoviš, da tvoj oči absolutno ne zna kuhat. In imaš pr’jatla, k ga je treba ves čas bran’t in sestro, ki misl, da ve vse. In kaj dobiš, če k temu dodaš še ta pravga kriminalca?« Otrokom, najstnikom in njihovim staršem bo zgodbo kot glavni lik filma pripovedovala enajstletna Gaja, ki je kot Pika Nogavička sodobnega časa – pogumna, neposredna, odločna, iskrena in srčna deklica, ki stvari rada vzame v svoje roke in se ne ustraši nobenih preprek.

gajin-svet-3Nov slovenski film opozarja na težave, s katerimi se v sodobnem svetu na eni strani srečujejo otroci, na drugi pa njihovi starši, saj obravnava zagate, ki so del našega vsakdana: ločitev staršev, odtujenost v družini in nevarnosti svetovnega spleta in družbenih omrežij. Gajin svet v sebi nosi tudi izobraževalno noto, zato bodo ob filmu igralci s kratkimi pozivi nagovarjali občinstvo k previdni uporabi spleta.

Deli