Prihaja drugi del uspešnice Mamma Mia!

10:54

mamma-mia-1Spet je čas za petje in ples, smeh in ljubezen! Zabeležite v koledarje! Predpremierna projekcija glasbenega spektakla Mamma Mia! Spet začenja se bo v soboto, 28. julija v Cineplexxu.

Deset let po prvem delu uspešnice, ki je osvojila gledalce po vsem svetu, se filmska ekipa vrača na velika platna.

mamma-mia-2Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Mamma Mia! Here We Go AgainSnemanje drugega dela priljubljenega muzikla je več tednov potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu. Znova bomo lahko zaplesali in zapeli na glasbo priljubljene skupine ABBA, in sicer na uspešnice, ki jih v prvem delu nismo slišali.

mamma-mia-4Vrača se originalna igralska zasedba, ki smo jo dodobra spoznali v prvem delu, tokrat pa se v muziklu predstavijo tudi novi obrazi – ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo.

Mamma Mia! Here We Go AgainPredpremierna projekcija glasbenega spektakla Mamma Mia! Spet začenja se bo v soboto, 28. julija v Cineplexxu Celje.

Vstopnice na cineplexx.si.

Deli