Prihaja NORI TOREK! V Cineplexxu vse vstopnice po NORI CENI 1,99€

15:42

CRAZY-DAY-26-11-19-FB-postV torek, 26. novembra bo v Cineplexxu Celje NORI TOREK, ko bodo vse kino vstopnice le 1,99 evra.

Ljubitelje filma bodo na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče samo v torek, 26. novembra ogledati po nori ceni, 1,99 evra.

Pestra filmska ponudba bo navdušila tako družine z najmlajšimi otroki, kot tudi gledalce z zahtevnejšim filmskim okusom.

Na velika platna sta se vrnili sestri Elza in Ana v novi animirani dogodivščini LEDENO KRALJESTVO II, animirana komedija PRI ADDAMSOVIH o eni najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družini Addams, zimska pustolovščina MALI JETI ter BACEK JON FILM: FARMAGEDON.

Na programu bodo tudi akcijski biografski film IZZIVALCA z Mattom Damonom in Christianom Balom v glavni vlogi, ki prikazuje resnično dogajanje na 24 urni dirki Le Mans. Biografska drama JUDY, v kateri v vlogi legendarne zvezdnice Judy Garland navduši Renée Zellweger ter triler JOKER z odličnim Joaquinom Phoenixkom v glavni vlogi; film je pred nekaj dnevi postal najdonosnejši film, ki je nastal po stripovski predlogi.  Epski spektakel BITKA ZA MIDWAY ter znanstveno fantastični triler TERMINATOR: TEMAČNA USODA z igralskima legendama v glavni vlogi Lindo Hamilton in Arnoldom Schwarzeneggerjem.

V torek, 26. novembra v Cineplexx kinih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D in tiste, daljše od 120 in 140 minut.

Vstopnice so že v prodaji preko spleta na www.cineplexx.si ter na blagajni Cineplexxa. Rezervacije niso možne.

Deli