V Cineplexx prihaja najbolj vohunski film letošnje jeseni

11:58

mensnight-1Men’s nightu s filmom KINGSMAN: ZLATI KROG bo v celjskem Cineplexxu v četrtek, 21. septembra ob 20.00. Vohunski film letošnje jeseni prinaša igralsko zasedbo Colin Firth, Taron Egerton, Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges in Julianne Moore.

Vsi obiskovalci dogodka Men’s nighta prejmejo promocijski izvod revije Playboy, srečni nagrajenec pa dišavo David Beckham Classic Blue in filmsko nagrado. Več o dogodku in nakup vstopnic na Cineplexx.si.

Po velikem uspehu prvega dela se pripravite na še bolj spektakularno nadaljevanje!

Ko je leta 2015 film Kingsman: Tajna služba prišel v kinodvorane, smo spoznali člane neodvisne britanske obveščevalne organizacije Kingsman, ki se financira sama in skrbi za varen svet, medtem ko so – zahvaljujoč svojim preoblekam, za katere skrbijo najodličnejši svetovni krojači – videti, kot bi ravnokar stopili iz izložbenih oken modnega butika. Z izjemno igralsko zasedbo (Colin Firth, Mark Strong, Taron Egerton) ter kombinacijo vohunske srhljivke stare šole, komedije in bistrih sodobnih preobratov je film navdušil občinstvo po vsem svetu, navrgel preko 400 milijonov dolarjev in si tako postavil temelje za nadaljevanje.

V težko pričakovanem novem delu KINGSMAN: ZLATI KROG se Eggsy in njegovi kolegi vračajo na prizorišče in se povežejo z ameriško tajno organizacijo Statesman, da bi onemogočili megalomanskega in zaslepljenega zlikovca, ki želi prevzeti oblast nad svetom. V nadaljevanju ne primanjkuje izjemnih akcijskih prizorov, svežega in nadvse zabavnega humorja ter spoznavanja novih članov organizacije Statesman. Eggsy odlično nadaljuje zgodbo prvega filma, ta pa se razširi in uspešno preseneti tudi v drugem delu.

 

Deli