Posebna ponudba
Vaši odzivi
Povezave
 

Bi radi na učinkovit način predstavili svojo ponudbo, izdelke, storitve? Bi radi povečali obseg svojih potencialnih kupcev in zvišali prodajo? Vas zanima tržni segment potrošnikov nad povprečno starostjo 30 let? Potem berite dalje ...

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje predstavlja največjo medijsko hišo na spodnjem Štajerskem. Pod njeno okrilje spadata časopis Novi tednik in Radio Celje.

Novi tednik izhaja vsak četrtek. Imamo približno 11.000 naročnikov. V sliki in besedi pokrivamo kar 33 občin celjskega območja. S časopisom, ki se uvršča med najpomembnejše v celjski regiji, dosežemo več kot 100.000 prebivalcev širše celjske regije.

Radio Celje je radijska postaja s posebnim pomenom. Po raziskavah Inštituta za raziskavo medijev Mediana smo na tretjem mestu najbolj poslušanih nekomercialnih postaj v Sloveniji. Obveščamo in seznanjamo o aktualnih dogodkih, tako regijskih kot vseslovenskih, poleg informativnih Radio Celje ustvarja tudi izobraževalne, zabavne, otroške, verske vsebine ... Dnevno dosežemo približno 30.000 poslušalcev. Radio Celje je slišen na štirih frekvencah in pokriva območje Štajerske, Prekmurja, celotno regijo do Logarske doline, Vranskega, Zidanega Mosta, Rogatca in Podčetrtka. Radio Celje poslušajo poslušalci nad 30 letom, ki znajo ceniti kvalitetne informacije in zabavo na enem mestu. Gre za profil poslušalcev, ki premorejo kupno moč in so zato z oglaševalskega vidika najbolj zanimivi.

In nenazadnje, o naši kvaliteti priča tudi tradicija! Več kot 60-letna tradicija časopisa Novi tednik in več kot 50-letno oddajanje frekvenc Radia Celje sta zgovoren dokaz, da smo pri našem delu uspešni. Zaupajo nam naši bralci in poslušalci, zaupajte nam tudi vi!
 
V etru na Radiu Celje

Preberite v NT
  Novi tednik - 18. december 2014
   Podarimo lahko marsikaj!  
   AKTUALNO: Več plati odmevnih odlagališč  
   IZ NAŠE MEDIJSKE HIŠE: Pomagali smo pisati pravljico  
   Dosegli smo razkritje cene premoga  
   Klasje ušlo stečaju  
   Irec spet dvignil slatinsko steklarno  
   ŠMARJE PRI JELŠAH: Pripravljeni na sušna obdobja  
   Odmevalo je Pod cvetočo drnulo  
   BUKVARNA NOVEGA TEDNIKA: Tudi ljudi prodajajo  
   70 let od osvoboditve Starega piskra  
   BISTRICA OB SOTLI: Ponudba kmetij na pokriti tržnici  
   O Barbari Celjski pričajo listine  
   KRONIKA: Kar na bencinski servis po denar  
   NA KOLESIH: Ukradli so mi brisalce. Kaj zdaj?  
   ŠPORT: Bilo je pred 75 leti v Turški mački