Posebna ponudba
Vaši odzivi
Povezave
 

Bi radi na učinkovit način predstavili svojo ponudbo, izdelke, storitve? Bi radi povečali obseg svojih potencialnih kupcev in zvišali prodajo? Vas zanima tržni segment potrošnikov nad povprečno starostjo 30 let? Potem berite dalje ...

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje predstavlja največjo medijsko hišo na spodnjem Štajerskem. Pod njeno okrilje spadata časopis Novi tednik in Radio Celje.

Novi tednik izhaja vsak četrtek. Imamo približno 11.000 naročnikov. V sliki in besedi pokrivamo kar 33 občin celjskega območja. S časopisom, ki se uvršča med najpomembnejše v celjski regiji, dosežemo več kot 100.000 prebivalcev širše celjske regije.

Radio Celje je radijska postaja s posebnim pomenom. Po raziskavah Inštituta za raziskavo medijev Mediana smo na tretjem mestu najbolj poslušanih nekomercialnih postaj v Sloveniji. Obveščamo in seznanjamo o aktualnih dogodkih, tako regijskih kot vseslovenskih, poleg informativnih Radio Celje ustvarja tudi izobraževalne, zabavne, otroške, verske vsebine ... Dnevno dosežemo približno 30.000 poslušalcev. Radio Celje je slišen na štirih frekvencah in pokriva območje Štajerske, Prekmurja, celotno regijo do Logarske doline, Vranskega, Zidanega Mosta, Rogatca in Podčetrtka. Radio Celje poslušajo poslušalci nad 30 letom, ki znajo ceniti kvalitetne informacije in zabavo na enem mestu. Gre za profil poslušalcev, ki premorejo kupno moč in so zato z oglaševalskega vidika najbolj zanimivi.

In nenazadnje, o naši kvaliteti priča tudi tradicija! Več kot 60-letna tradicija časopisa Novi tednik in več kot 50-letno oddajanje frekvenc Radia Celje sta zgovoren dokaz, da smo pri našem delu uspešni. Zaupajo nam naši bralci in poslušalci, zaupajte nam tudi vi!
 
V etru na Radiu Celje
14.00 Regijske novice
14:10 Kalejdoskop
15.00 Šport danes
15.30 Dogodki in odmevi
16.15 Ne preslišite v Kroniki
17.00 Kronika
17.40 Slovenska in tuja melodija tedna
18.00 Odmev - ponovitev
19.00 Novice
Preberite v NT
  Novi tednik - 23. oktober 2014
   Ugriznite v jabolko lokalnega kmeta  
   INTERVJU, Jože Čakš: Petkrat je bilo dovolj  
   Pred dnevom spomina  
   KRONIKA: Vaške straže za Zgornjesavinjčane?  
   V premogovniku in Tešu vre  
   O Bulčevi, Janševem mandatu in ovadbah  
   VELENJE: Komandir policije na čelu občinske uprave  
   PO SLEDEH BRALCEV: Streljaj od mesta odrezani od sveta  
   REKREACIJA: Z mladimi do stare kondicije  
   ZA ZDRAVJE: Sprejela je vnetno črevesno bolezen