Posebna ponudba
Vaši odzivi
Povezave
 

Bi radi na učinkovit način predstavili svojo ponudbo, izdelke, storitve? Bi radi povečali obseg svojih potencialnih kupcev in zvišali prodajo? Vas zanima tržni segment potrošnikov nad povprečno starostjo 30 let? Potem berite dalje ...

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje predstavlja največjo medijsko hišo na spodnjem Štajerskem. Pod njeno okrilje spadata časopis Novi tednik in Radio Celje.

Novi tednik izhaja vsak četrtek. Imamo približno 11.000 naročnikov. V sliki in besedi pokrivamo kar 33 občin celjskega območja. S časopisom, ki se uvršča med najpomembnejše v celjski regiji, dosežemo več kot 100.000 prebivalcev širše celjske regije.

Radio Celje je radijska postaja s posebnim pomenom. Po raziskavah Inštituta za raziskavo medijev Mediana smo na tretjem mestu najbolj poslušanih nekomercialnih postaj v Sloveniji. Obveščamo in seznanjamo o aktualnih dogodkih, tako regijskih kot vseslovenskih, poleg informativnih Radio Celje ustvarja tudi izobraževalne, zabavne, otroške, verske vsebine ... Dnevno dosežemo približno 30.000 poslušalcev. Radio Celje je slišen na štirih frekvencah in pokriva območje Štajerske, Prekmurja, celotno regijo do Logarske doline, Vranskega, Zidanega Mosta, Rogatca in Podčetrtka. Radio Celje poslušajo poslušalci nad 30 letom, ki znajo ceniti kvalitetne informacije in zabavo na enem mestu. Gre za profil poslušalcev, ki premorejo kupno moč in so zato z oglaševalskega vidika najbolj zanimivi.

In nenazadnje, o naši kvaliteti priča tudi tradicija! Več kot 60-letna tradicija časopisa Novi tednik in več kot 50-letno oddajanje frekvenc Radia Celje sta zgovoren dokaz, da smo pri našem delu uspešni. Zaupajo nam naši bralci in poslušalci, zaupajte nam tudi vi!
 
V etru na Radiu Celje
09.00 Začetek dopoldanskega programa
10.00 Novice
10.15 Kuhajmo skupaj
11.15 Zeleni val
12.00 Novice
12.15 Do polnega vozička brez mošnjička
13.00 Kulturni mozaik
13.20 Mali O - Pošta
13.30 Mali O - Klici
14.00 Regijske novice
Preberite v NT
  Novi tednik - 10. april 2014
   Prihaja pomlad za slovensko knjigo?  
   PRILOGA: Celje praznuje  
   Ko zagori bodoči dom Romov  
   VELENJE: V RCE po domače z evropskimi novci  
   LUČE: Na referendum za obvoznico  
   SPODBUDNA ZGODBA: Kuba družina se širi  
   CELJE: Maja selitev javne kuhinje  
   Čistilna naprava ponovno pred sodiščem  
   NA KOLESIH: Pozor, traktorji!  
   NOGOMET: Podvig v idealnem trenutku