Posebna ponudba
Vaši odzivi
Povezave
 

Bi radi na učinkovit način predstavili svojo ponudbo, izdelke, storitve? Bi radi povečali obseg svojih potencialnih kupcev in zvišali prodajo? Vas zanima tržni segment potrošnikov nad povprečno starostjo 30 let? Potem berite dalje ...

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje predstavlja največjo medijsko hišo na spodnjem Štajerskem. Pod njeno okrilje spadata časopis Novi tednik in Radio Celje.

Novi tednik izhaja vsak četrtek. Imamo približno 11.000 naročnikov. V sliki in besedi pokrivamo kar 33 občin celjskega območja. S časopisom, ki se uvršča med najpomembnejše v celjski regiji, dosežemo več kot 100.000 prebivalcev širše celjske regije.

Radio Celje je radijska postaja s posebnim pomenom. Po raziskavah Inštituta za raziskavo medijev Mediana smo na tretjem mestu najbolj poslušanih nekomercialnih postaj v Sloveniji. Obveščamo in seznanjamo o aktualnih dogodkih, tako regijskih kot vseslovenskih, poleg informativnih Radio Celje ustvarja tudi izobraževalne, zabavne, otroške, verske vsebine ... Dnevno dosežemo približno 30.000 poslušalcev. Radio Celje je slišen na štirih frekvencah in pokriva območje Štajerske, Prekmurja, celotno regijo do Logarske doline, Vranskega, Zidanega Mosta, Rogatca in Podčetrtka. Radio Celje poslušajo poslušalci nad 30 letom, ki znajo ceniti kvalitetne informacije in zabavo na enem mestu. Gre za profil poslušalcev, ki premorejo kupno moč in so zato z oglaševalskega vidika najbolj zanimivi.

In nenazadnje, o naši kvaliteti priča tudi tradicija! Več kot 60-letna tradicija časopisa Novi tednik in več kot 50-letno oddajanje frekvenc Radia Celje sta zgovoren dokaz, da smo pri našem delu uspešni. Zaupajo nam naši bralci in poslušalci, zaupajte nam tudi vi!
 
V etru na Radiu Celje
5.00 Začetek jutranjega programa
5.30 Horoskop
5.50 Prometne informacije
6.15 Časoplov
7.00 Druga jutranja kronika RA SLO
8.00 Poročila
8.45 Slovenska in tuja melodija tedna
9.00 Zaključek jutranjega programa
Preberite v NT
  Novi tednik - 20. november 2014
   Za zdaj bolj sekamo kot sadimo!  
   INTERVJU: Resnica Darka Zupanca  
   NAŠA TEMA: Smučarija brez »mariborskih travm«  
   KMETIJSTVO: Cena mleka naj bi se znižala  
   AKTUALNO: Rakušev mlin bodo rušili. Kdaj in kako?  
   SLOVENSKE KONJICE: Športna Dobrava je v razsulu  
   ŠENTJUR: Reki so nadeli uzdo  
   MOZIRJE: Kar dva smučarska sejma  
   ŠOŠTANJ: Imeli bi jezerski turizem  
   ŠPORT: »Neptunovci« optimistični po mitingu  
   KRONIKA: Nasilni policist v hišnem priporu  
   Knjige brez bralcev so mrtev kapital  
   Najprej je bila kalobška »plehmuzika«  
   AKCIJA: Naj ljubljenček tik pred finalom