Posebna ponudba
Vaši odzivi
Povezave
 

Bi radi na učinkovit način predstavili svojo ponudbo, izdelke, storitve? Bi radi povečali obseg svojih potencialnih kupcev in zvišali prodajo? Vas zanima tržni segment potrošnikov nad povprečno starostjo 30 let? Potem berite dalje ...

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje predstavlja največjo medijsko hišo na spodnjem Štajerskem. Pod njeno okrilje spadata časopis Novi tednik in Radio Celje.

Novi tednik izhaja vsak četrtek. Imamo približno 11.000 naročnikov. V sliki in besedi pokrivamo kar 33 občin celjskega območja. S časopisom, ki se uvršča med najpomembnejše v celjski regiji, dosežemo več kot 100.000 prebivalcev širše celjske regije.

Radio Celje je radijska postaja s posebnim pomenom. Po raziskavah Inštituta za raziskavo medijev Mediana smo na tretjem mestu najbolj poslušanih nekomercialnih postaj v Sloveniji. Obveščamo in seznanjamo o aktualnih dogodkih, tako regijskih kot vseslovenskih, poleg informativnih Radio Celje ustvarja tudi izobraževalne, zabavne, otroške, verske vsebine ... Dnevno dosežemo približno 30.000 poslušalcev. Radio Celje je slišen na štirih frekvencah in pokriva območje Štajerske, Prekmurja, celotno regijo do Logarske doline, Vranskega, Zidanega Mosta, Rogatca in Podčetrtka. Radio Celje poslušajo poslušalci nad 30 letom, ki znajo ceniti kvalitetne informacije in zabavo na enem mestu. Gre za profil poslušalcev, ki premorejo kupno moč in so zato z oglaševalskega vidika najbolj zanimivi.

In nenazadnje, o naši kvaliteti priča tudi tradicija! Več kot 60-letna tradicija časopisa Novi tednik in več kot 50-letno oddajanje frekvenc Radia Celje sta zgovoren dokaz, da smo pri našem delu uspešni. Zaupajo nam naši bralci in poslušalci, zaupajte nam tudi vi!
 
V etru na Radiu Celje
09.00 Začetek dopoldanskega programa
10.00 Novice
10.10 Novi tednik - predstavitev aktualne številke
11.15 Radi ste jih poslušali
12.00 Novice
12.15 Od petka do petka
13.00 Kulturni mozaik
14.00 Regijske novice
Preberite v NT
  Novi tednik, 21. avgust 2014
   Delal bi. Če je treba, tudi na črno.  
   ŠPORT: Rumeno-modri so si dali duška  
   POTOPIS: Med ruskima prestolnicama  
   NAŠA TEMA: Župani in družabna omrežja  
   CELJE: Namesto solate zaraščeno pobočje  
   LOKALNE VOLITVE: Kdo bo vodil mojo občino?  
   Banke prevzemajo Aero  
   Urjenje mladih judoistov  
   GORNJI GRAD: Zdrahe ob razpisu za direktorja komunale  
   ŽALEC: Ujma opustošila hmeljišče  
   ŠMARTNO OB PAKI: Premalo »strnjeni« za čistejše odpadne vode  
   ŽIVALSKI SVET: In nabavil je še tretjega psa