Athlete, vrhunska športna prehrana slovenskega porekla

10:13

V Sloveniji je uveljavljena tradicija kakovosti domačih izdelkov. Tudi v podjetju Proan poznajo številne postopke, s pomočjo katerih iz najkvalitetnejših surovin pripravljajo zdravo hrano in funkcijsko kakovostno športno prehrano, ki jo tržijo pod blagovno znamko Athlete sport nutrition. Athlete športna prehrana zajema celo paleto izdelkov, namenjenih tako športnikom kot rekreativcem.

Športna prehrana Athlete je razvita in narejena v Sloveniji v sodelovanju s strokovnjaki s področja športa, prehrane, medicine ter Fakulteto za šport Univerze v Ljubljani.

Athlete športna prehrana vsebuje le certificirane surovine s sledljivim poreklom in je brez aspartamaumetnih barvil, dopinga in GSO. 

Ustrezna prehrana športnika je namreč pomemben sestavni del vsakega športa, saj si vsak posameznik želi učinke treninga še povečati, na tekmi pa pridobiti dodatno moč za doseganje vrhunskih rezultatov. Skrbno izbrana športna prehrana Athlete bo poskrbela tako za vaše zdravje kakor tudi za vrhunske športne rezultate.

Športni prehrani Athlete zaupa vedno več amaterskih in profesionalnih športnikov, saj Athlete produkti, ki imajo tako usmerjeno funkcijo, zagotavljajo doseg zastavljenega cilja.

athlete-1Da bi tudi vas prepričali o kvaliteti vrhunske slovenske športne prehrane Athlete, so pripravili paket TRY ME, ki vsebuje vse, kar potrebujete za zdravo življenje in dobre športne predstave. Preizkusite okuse in funkcije že na treningu. Izberite Athlete! Trgovina s športno prehrano Athlete se nahaja na: https://athlete-nutrition.eu/

narocite-nt

Deli