Brglez v Šempetru gradi novo slaščičarsko delavnico s kavarno

8:12

Pekarna in slaščičarna Brglez v Šempetru v Savinjski dolini ob državni cesti nasproti Petrola gradi nove poslovne prostore. Zanje se je odločila, potem ko ji je pred časom lastnik prostorov Sadex v neposredni bližini, kjer je imela kavarno zadnjih 14 let, odpovedal najemno pogodbo. Zgradba, v kateri bo slaščičarna s kavarno, naj bi bila zgrajena letos junija.

Lastnik in direktor podjetja Roman Brglez pravi, da bo v njihovi novi zgradbi v Šempetru v Savinjski dolini kavarna in slaščičarska delavnica, ki jo bodo prestavili z Vranskega, kjer ima podjetje Brglez svoj sedež in proizvodne prostore. Roman Brglez:

Podjetje Brglez je zemljišče kupilo od Pilih betona. Zanj so odšteli 280 tisoč evrov. Najprej so porušili staro dotrajano zgradbo, novo pa so začeli graditi v prvih dneh januarja. Naložba bo podjetje stala več kot 600 tisoč evrov. Roman Brglez:

Pekarna in slaščičarna Brglez je začela delovati leta 1983. Pred leti je njena mreža obsegala 13 poslovnih enot. Danes jih imajo še na Vranskem, v Petrovčah, na Ostrožnem in v Zagorju. Od letošnjega poletja naprej pa ponovno tudi v Šempetru.

Šempeter, Pekarna Brglez
Kavarna s slaščičarsko delavnico naj bi zgradili do junija letos.

ŠO, foto: SHERPA

narocite-nt

Deli