Dobra ohladitev na Rogli

12:32

V teh vročih dneh je Rogla pogosto osvežitev za vse, ki jim je v dolini prevroče. V zreškem podjetju Unitur so zadovoljni s poletno sezono na Rogli, saj obiskovalcem ponujajo številne aktivnosti. Od konca julija se lahko obiskovalci na Pohorje pripeljejo z brezplačnim turističnim avtobusom.

jezernik-masinzaga-2018-8
Foto: Unitur

Rogla je priznano klimatsko letovišče na nadmorski višini 1517 metrov. Vpliv klime se še posebej okrepi v poletnih mesecih, ko je Rogla pravo mesto za odklop, saj temperatura tudi v času najhujše poletne vročine le redko preseže 23°C. Začetek letošnjega poletja ni bil ravno sončno obarvan, a vseeno so v podjetju Unitur s poletno sezono na Rogli zadovoljni, pravi izvršna direktorica Barbara Soršak.

 V povprečju je večina gostov iz Slovenije.

Poleg narave je na Rogli posebej privlačna in obiskana doživljajska ponudba, ki predvsem družinam omogoča aktivno in zabavno preživljanje prostega časa. Letos sta novost nov Jezernikov vodni park in otroški zip-line, pravi Barbara Soršak.

Vsa ta doživetja lahko obiščete s turističnim avtobusom, ki dvakrat na dan ob sredah, petkih, sobotah in nedeljah na relaciji Slovenske Konjice-Zreče-Rogla-Pesek, vozi brezplačno do 2. septembra.

BGO

narocite-nt

Deli