Dvojna osvežitev, z bazena na drsališče

Drsanje v ledeni dvorani bo brezplačno

14:49

Ob visokih poletnih temperaturah, ki so v zadnjih dneh res nekoliko padle, se zdi misel na zimo in zimske športe zelo oddaljena, a tudi v poletnem času si je mogoče privoščiti radosti ob rekreaciji, ki je sicer značilna bolj za zimo.

Po kopanju na letnem bazenu bo mogoče poiskati osvežitev tudi v Ledeni dvorani v mestnem parku.
Po kopanju na letnem bazenu bo mogoče poiskati osvežitev tudi v Ledeni dvorani v mestnem parku.

Tudi v knežjem mestu, saj so v podjetju ZPO Celje, ki upravlja s športno-rekreacijskimi objekti, konec tedna pripravili tako imenovano dvojno osvežitev, kopanje v letnem bazenu in drsanje v Ledeni dvorani.

“Glede na to, da je bila ta povezava v preteklih letih zelo dobro sprejeta, smo se odločili, da tudi letos dva konca tedna zapored ponudimo to možnost,” je povedala mag. Maja Voglar, vodja gospodarjenja v ZPO Celje.

Drsanje bo pri tem brezplačno, ledena dvorana pa bo za rekreacijo odprta v soboto in nedeljo od 19. do 20. ure, tako pa bo tudi prihodnji konec tedna.

Sicer pa je ledena ploskev pripravljena že od sredine julija za organizacijo drsalnih kampov.  V podjetju ZPO večjih naložb po koncu zimske sezone niso izvedli, saj so jih že v minulih letih, so pa opravili redna vzdrževalna dela. Prava drsalna sezona se bo v ledeni dvorani v mestnem parku začela v prvih dneh oktobra.

ROBERT GORJANC

Foto: GrupA

Deli