Fotografi, vabljeni!

12:21

Šentjurska območna izpostava javnega sklada za kulturne dejavnosti v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Šentjur razpisuje Foto natečaj za najboljše fotografije dogodkov Šentjurskega poletja 2018. S fotografskim natečajem iščejo najbolj zanimive trenutke letošnjega poletja. Avtor najboljše fotografije bo prejel nekaj malega tudi denarne nagrade.

škljocSkoraj dve desetletji že v občini Šentjur organizirajo prireditve v sklopu Šentjurskega poletja. Letos je koordinacija in priprava publikacije zopet v organizaciji javnega sklada za kulturne dejavnosti, ki je pripravil novo vizualno podobo publikacije. Na skladu so se odločili, da bodo za fotografe, zveste spremljevalce dogodkov, pripravili nekaj posebnega, pravi vodja šentjurske izpostave za kulturne dejavnosti Anita Koleša.

K sodelovanju so poleg fotografov vabljeni tudi uporabniki družbenih omrežij, ki bodo sodelovali pri izboru. Ožji izbor bo najprej naredil mojster fotografije Jure Kravanja

Fotografije bodo v okviru praznika Občine Šentjur razstavljene na ograji Športnega parka Šentjur, kot tudi v Galeriji Zgornji trg Šentjur. Izdali bodo tudi katalog izbranih fotografij s predstavitvijo avtorjev. Organizator natečaja vabi fotografe, da jim do 10. septembra posredujete največ 5 fotografij z enega ali več dogodkov.

BGO

narocite-nt

Deli