Hopsi v finalu v Kopru s Primorsko

8:39

Polzelski košarkarji bodo igrali v finalu slovenskega pokala v Kopru. Tekmica bo domača Primorska, ki je izločila Olimpijo. Hopsi so bili s 83:78 boljši od Heliosa in bodo imeli priložnost, da po 23 letih ponovijo podvig.

_L3U3158Izstopala sta Simo Atanacković s 26 in Donovan Jack z 20 točkami. Finale osemindvajsete sezone pokala se bo začel ob 16.00.

Drugi paralelni veleslalom svetovnega pokala deskarjev v olimpijskem Pyeongchangu se za Slovence ni izšel tako dobro kot prvi. Toda Tim Mastnak in Gloria Kotnik sta se uvrstila v četrtfinale. Celjan je na koncu osvojil šesto mesto, Velenjčanka osmo. Deskarska karavana se seli na Kitajsko, v Secret Gardnu bosta konec naslednjega tedna tekmi v paralelnem veleslalomu in slalomu.

Tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih sta bili v Willingenu in Oberstdorfu. Timi Zajc iz Hramš je zasedel deveto mesto, v skupnem seštevku je osmi. Jerneja Brecl iz Vinske Gore je bila dvajseta.

Rokometašice Zelenih dolin so v Žalcu igrale neodločeno z Mlinotestom in ostajajo druge na lestvici. Velenjčanke so osvojile svojo tretjo točko, odščipnile so jo Koprčankam. Celjanke bodo gostovale pri Krimu.

Foto: GrupA

narocite-nt

Deli