Luka Dončića spodbujali tudi navijači iz Žalca

11:57

Slovenski navijači se v teh dneh mudijo v Združenih državah Amerike. Med njimi je tudi znani žalski navijač Aleksander Javornik, ki je širši množici postal znan na evropskem košarkarskem prvenstvu, ko je oblečen v izvirno opravo, ki je na hitro spominjala na Titovo, slovensko reprezentanco popeljal do prvega mesta.

Tokrat je še z ostalimi slovenskimi košarkarskimi navdušenci, povezanimi v Klubu navijačev Slovenije, odpotoval v Dallas. Oblečeni v barve slovenske zastave in z napisi Luka Dončič so bili opazni tako v košarkarski dvorani kot na različnih spletnih portalih. Še posebno pozornost je požel Aleksander Javornik, ki je z svojo izvirno opravo postal prava maskota slovenskih navijačev. Žalčan je še posebno vesel, ker je lahko ob tej priložnosti poklepetal z Lukom Dončičem in njegovo mamo Mirjam Poterbin. Javornik pa je za piko na i mlademu slovenskemu košarkarskemu asu, z izvrstnimi predstavami navdušuje iz tekme v tekmo, podaril navijaško majico Kluba navijačev Slovenije.

Javornik in Dončič 2
Javornik mlademu slovenskemu košarkarskemu asu, z izvrstnimi predstavami navdušuje iz tekme v tekmo, podaril navijaško majico Kluba navijačev Slovenije.

ŠO, foto: FB

Deli