Mi smo pripravljeni na svet!

19:16

S temi besedami je na regijski podelitvi priznanj Mepi vse prisotne spodbudila direktorica Nacionalnega urada Zavoda Mepi Andreja Anžur Černeč. Nekaj misli je občinstvu namenila tudi podžupanja Mestne občine Celje Breda Arnšek.
Prireditev, na kateri so podelili bronasta in srebrna priznanja, je organizirala Srednja zdravstvena šola Celje pod mentorstvom Polonce Kačičnik in Igorja Uranjeka.
Poleg prejemnikov bronastih in srebrnih priznanj, koordinatorjev, mentorjev, ravnateljev, staršev in sorodnikov so bile med nami tudi »zlatnice« naše šole – Ana Radmanović, Lara Novak, Ana Založnik Kelenberger in Anja Rajgl.
V programu so sodelovali pevke in inštrumentalisti Srednje zdravstvene šole Celje Gaja Prestor, Gaja Kolenc, Ema Marija Markovič, Lara Zorko Lesjak, Alen Črešnar, Dino Ibrić in Jaka Krnjovšek pod mentorstvom profesorja Danijela Berdena. Moderatorja te svečane prireditve sta bila mepijevca Anja Rajgl in Fazli Gashi.
V projektu Mepi v celjski regiji sodelujejo štiri osnovne šole: Lava, Ljubečna, Frana Kranjca in III. osnovna šola Celje. Vključene so tudi štiri srednje šole: 1. gimnazija v Celju, Gimnazija Celje – Center, Srednja šola za strojništvo, mehatroniko in medije ŠCC ter Srednja zdravstvena šola Celje.
Podeljenih je bilo 75 priznanj. Vedno več mladih v Sloveniji in po svetu se odloča slediti projektu Mepi. Nedvomno bodo s svojo ustvarjalnostjo, podjetnostjo, samoiniciativnostjo in nasploh široko izgrajeno osebnostjo pomembno prispevali k bolj odprti družbi v prihodnosti.

PETRA MRZDOVNIK
Foto: Matej Koren

Mepi 1Vsi prejemniki priznanj, ravnatelji, koordinatorji, mentorji in gostje

banner-ntrc-martinovanje

Deli