Na celjskem sejmišču mednarodni industrijski sejem

11:33

V Celju se danes začenja mednarodni industrijski sejem, pod okrilje katerega je organizator, družba Celjski sejem, združil že tradicionalne strokovne sejme Forma tool, Plagkem, Varjenje in rezanje ter Graf&Pack.

Na sejmišču so se zbrali najpomembnejši proizvajalci na področju orodjarstva, strojegradnje, varjenja in rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij. Zanimanje razstavljavcev je bilo letos še večje kot pred dvema letoma, pravi izvršni direktor Celjskega sejma Robert Otorepec.

Industrijski sejem 2017- 4.4.2017 poslana na NTNa sejmu si bo mogoče ogledati številne novosti, ki jih zaradi velike vrednosti ni mogoče videti drugje. Sejem bo torej edina priložnost za ogled teh strojev v živo, poleg tega bodo njihovo delovanje predstavili strokovnjaki iz tovarn, kjer jih izdelujejo, še poudarja Otorepec. Letos bo ena od osrednji tem sejma sedanjost in prihodnost avtomatizacije z roboti, ki ne bodo povezani le z industrijo, ampak tudi z vsakdanom človeka. Sejem bo odprl minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek.

JI, foto: arhiv NT&RC

narocite-nt

Deli