Načrti z Leonardom padli v vodo

12:14

Celjskemu podjetniku Tomažu Krajncu ni uspelo uresničiti načrtov, ki jih je imel s podjetjem Leonardo. Kot je znano je z lastnikom, družino Borštner, podpisal pogodbo o nakupu podjetja, vendar le pod pogojem, da z bankami do konca julija uspešno zaključi pogajanja o refinanciranju obveznosti Leonarda. Ker mu to ni uspelo, je od projekta, vsaj za zdaj odstopil.

Leonardo v Gosposki ulici - 7.8.2017 poslana na NT
Tomaž Krajnc je prvo in drugo etažo Leonardove stavbe v središču Celja nameraval preurediti v deset razkošnih stanovanj, ki bi merila od 80 do 120 kvadratnih metrov.

Krajnc se je za nakup Leonarda odločil zaradi njegovih nepremičnin, to je stavbe v središču Celja, ki v kleti, pritličju in dveh nadstropjih približno 2.000 kvadratnih metrov površin. V stavbi je nameraval urediti deset stanovanj visoke kategorije in garažo. Po načrtih bi prva stanovanja dokončal že konec tega ali v začetku prihodnjega leta. Krajnc je celotni projekt, to je nakup podjetja in preureditev poslovne stavbe na Gosposki ulici v stanovanjsko, ocenjeval na 2,7 milijona evrov.

JI
Foto: SHERPA

 

Deli