Nagrade so razdeljene

14:39

V prostorih Veterine in trgovine Tačka v Šentjurju je bilo danes še bolj živahno, kot je sicer. Nagrajenci fotonatečaja Novega tednika so namreč prišli na podelitev nagrad in s seboj pripeljali tudi nekaj kosmatih portretirancev, s katerimi so osvojili nagrade.
Skupaj s sodelavkama Katarino Gaberšek Drnovšek, vodjo veterinarske bolnice, in Anjo Cvetič, vodjo trgovine, jih je trem nagrajenkam izročil Tomi Rumpf, direktor Veterinarske postaje Šmarje pri Jelšah, kamor sodi tudi šentjurska enota. Glavna nagrada je bila bon v vrednosti 45 evrov, druga in tretja nagrada sta bili vredni 20 evrov. Hišna darila je dodala tudi naša medijska hiša.
Prve nagrade se je razveselila Mateja Kocmut, ki je skupaj s svojim kavalirčkom Skyem prišla po nagrado iz Maribora. Razpis je zasledila na naši FB-strani in Sky je v zahvalo uprizoril pravi šov program s prikazom vseh spretnosti, ki jih zna.
Drugonagrajena 11-letna Patricija Maček iz Lokavca pri Rimskih Toplicah je sicer velika ljubiteljica živali in želi postati veterinarka, zato ne preseneča, da je tako dobro ujela neobičajen prizor dveh spečih muc in polha.
Tretjo nagrado je prejel Jože Jeseničnik iz Socke, po njo pa se je oglasila njegova hčerka Klara Suhadolc z Ajo, ki jo je fotografirala za njen prvi rojstni dan.

TC, foto: GrupA

_MG_8421Z leve: Katarina Gaberšek Drnovšek, Anja Cvetič, Patricija Maček, Mateja Kocmut s Skyem, Tomi Rumpf in Klara Suhadolc z Ajo.

Deli