Največji kovček za kolesarja Tomaža

10:23

V nagradni akciji Navdušite nas s potopisom izbrali zmagovalca

Konec poletja – konec poletne akcije. V minulih mesecih smo vas vabili k sodelovanju, da nas navdušite s svojim potopisom in si prislužite nagrado. Nekateri ste se odzvali in nam poslali zanimive zapise s poletnih potepanj po svetu, ki smo jih objavljali julija in avgusta.
Ker obljuba dela dolg, obljubili pa smo tri lepe nagrade za najboljše pisce potopisov, smo v uredništvo izbrali zmagovalca. Odločali smo med zapisi, ki so nam jih poslali zunanji avtorji. Objavljali smo sicer tudi potopise novinarjev iz uredništva, ki pa se za nagrade niso mogli potegovati.

Podjetje Optimist iz Celja bo tako razveselilo tri avtorje, in sicer bo največji kovček kot prvonagrajeni prejel Tomaž Majcen iz Laškega. Napisal je zanimivo reportažo o svojem kolesarskem podvigu ob reki Donavi.
Drugo nagrado oziroma srednje velik kovček smo podelili Petru Zupancu s Polzele, ki trenutno živi na Kitajskem in bo nagrado prevzel ob obisku v domovini. Opisal je svoje bivanje v Londonu.
Najmanjši kovček bo prejela Celjanka Marjana Kovačič, ki je opisala 1.900 km dolgo pot z avtom čez gorske prelaze Italije, Avstrije, Švice in Francije.
Nagrajencem čestitamo, o prevzemu nagrade jih bomo obvestili po pošti.

TC

banner-ntrc-martinovanje

Deli