Nakup iz Tuša tokrat v Galicijo

9:53

Ste tudi vi med tistimi, ki ob sredah ob 12.15 ne klepetate po telefonu, ker čakate na klic iz studia Radia Celje? Če ste seveda izrezali kupon Do polnega vozička brez mošnjička iz Novega tednika. Še niste? Naredite to takoj, saj bomo naslednjo sredo ponovno žrebali.

Tusev vozicek 312
Tokrat je pozvonilo pri Alji Ašenberger iz Galicije, ki je bila navdušena, da je srečna roka voditeljice Nene Lužar izžrebala prav njo za narek, kaj vse naj pristane v nakupovalnem vozičku. Alja, ki ima šestčlansko družino, je z velikim čokolinom in s sladoledom razveselila štiri otroke in bila vesela, da je Marija iz Celja, ki je prav takrat kupovala v Planetu Tuš Celje, med tremi kuvertami izžrebala dodatno minuto.
Ko smo testenine, mleko, čaj, sirup, čokolino, njoke, maslo, cmoke, olje, marmelado, rogljičke, meso in ostale dobrote polagali na nakupovalni trak, se je izpisal znesek 109,41 evra.
Boste prihodnji teden izžrebani vi? Pošljite nam kupon, oglejte si, kako si sledijo police v Planetu Tuš, pripravite nakupovalni seznam in dodobra napolnite voziček brez denarnice!

SB, foto: SHERPA

Deli