Nima pasjega hotela, ima štiri kosmatinke

14:28

V akciji, ki se je imenovala Vaše skrite želje izpolnita Novi tednik in Radio Celje, smo pred desetetjem izpolnjevali bolj in manj nenavadne želje bralcev in poslušalcev. Takrat trinajstletnega Dejana Krajnca iz Laškega so kot velikega ljubitelja glasbe in živali domači prijavili za sodelovanje v akciji. Želel si je videti zavetišče za živali, saj je sanjal, da bo nekoč imel pasji hotel. Pod pretvezo, da gre k ortodontu, so ga domači odpeljali v zavetišče Zonzani.
Lahko je pomagal pri oskrbi živali in celo sodeloval pri operaciji pasje bolnice. Ne da bi trenil, je prenesel vse, kar je bilo povezano s posegom.
Zanimivo, kaj vse človek najde v starih izvodih časopisa! Seveda je bilo treba preveriti, kaj je ostalo od nekdanje ljubezni do živali in kako to, da se ni odločil za delo z njimi, ampak za glasbo, kjer je zadnje čase vedno bolj uspešen kot član zasedbe Poskočni muzikanti, kjer poje in igra klarinet. Mnogi ga poznajo tudi kot voditelja na televiziji in na Radiu Celje, zlasti pa je prepoznaven po svoji edinstveni pričeski.

Več v tiskani izdaji NT

TC, foto: GrupA

_MG_0426Dejan Krajnc s psičko Iskro

narocite-nt