“Nova” Martina Ratej nocoj do odličja v Londonu?

Stane Rozman, predsednik AD Kladivar Celje, navdušen nad vzdušjem na olimpijskem stadionu

11:25

Na svetovnem prvenstvu v atletiki v Londonu bo danes vrhunec tudi kar zadeva nastope slovenskih tekmovalcev. Še posebej smo veseli, da bomo lahko od 20.20  stiskali pesti za atletinjo celjskega Kladivarja Martino Ratej, ki bo na olimpijskem stadionu nastopila v finalu meta kopja.

Kladivar, Martina Ratej, kopje - 22.5.2017 poslana na NT
Bo Martini Ratej nocoj uspelo vreči kopje do odličja?

V nedeljskih kvalifikacijah je Martina Ratej že v prvem poskusu vrgla kopje 65,64 m, kar je njen rezultat sezone, s tem dosežkom pa je zaostala samo za Kitajko Huihui Lyu. Predsednik Atletskega društva Kladivar Celje Stane Rozman, ki v Londonu spremlja svetovno prvenstvo, je bil v nedeljo nad dosežkom Martine Ratej v kvalifikacijah navdušen in optimistično pričakuje njen današnji nastop.

“Z Martino sem govoril v nedeljo po nastopu, bila je dobro razpoložena in se mi zdi, da gre za neko novo Martino. Potem pa nisva več govorila, ker je tudi ne želim vznemirjati pred finalom, kjer upam, da ji kar najbolj uspe,” je povedal Stane Rozman.

Predsednik celjskih atletov je sicer navdušen nad odličnim obiskom na olimpijskem stadionu in odličnim vzdušjem, ki ustvarjajo gledalci, veliki ljubitelji kraljice športov.

Prisluhnite celotnemu pogovoru s Stanetom Rozmanom, ki smo ga dopoldan predvajali v programu Radia Celje:

 

ROBERT GORJANC

Foto: SHERPA

 

Deli