Odlične na tekmovanju kozmetičnih šol

8:30

V soboto, 19. marca, je bilo v srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru 3. državno tekmovanje srednjih in višjih kozmetičnih šol z naslovom Z znanjem do lepote.

Sodelovala je tudi Srednja zdravstvena šola Celje z dijakinjami 4. letnika, program kozmetični tehnik. V močni konkurenci in z velikim številom tekmovalcev so naše dijakinje v tekmovanju oblikovanja nohtov, celostne podobe in ličenja dosegle odlične rezultate.
V tekmovanju na področju ličenja za posameznike na temo Moderna 60. leta je Ada Tekavc dosegla 1. mesto (model je bila Gaja Prestor) in Hana Uratarič 2. mesto (model je bila Tinkara Žerovnik). V tekmovanju s področja celostne podobe na temo Disco ikona 80. let je skupina dijakinj zasedla odlično 1. mesto. Model je bila Tjaša Vrščaj, odlično podobo pa so ustvarile Špela Špeh, Ines Jelen, Nastja Glinšek in Julija Knez. V tekmovanju oblikovanja nohtov »nail art« iz škatlice na temo Disco ikona 80. let je Laura Adamič dosegla 2. mesto.
Mentorice modelom in tekmovalkam smo bile Sonja Cesar, Marija Bec, Karmen Pavrič Konušek in Špela Fajdiga, profesorice na šoli.

SONJA CESAR
Foto: arhiv SZŠC

disco ikona_skupinskaZmagovalke v tekmovanju iz ličenja na temo Disco ikona 80. let

banner-ntrc-martinovanje

Deli