Otrokovo stanje po nesreči še vedno izredno resno

14:05

Kriminalisti preiskujejo okoliščine hude nesreče, ki se je zgodila v soboto v Citycentru Celje, ko je z višine osmih metrov s tekočih stopnic v eni izmed trgovin padel petletni deček.  Dosedanje ugotovitve policije zaenkrat ne kažejo suma kazenske odgovornosti za nesrečo s strani trgovine ali staršev. 

Deček je dobil zelo hude poškodbe glave, zato je njegovo zdravstveno stanje izredno resno.

“Otrok je padel z višine približno osmih metrov v globino v prazen prostor med drsnimi stopnicami in stekleno ograjo. Pri padcu se je izredno hudo poškodoval. Otroka so takoj po dogodku z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, nato pa s helikopterjem v Univerzitetni klinični center v Maribor,” so sporočili iz PU Celje.

escalator-1016756_960_720
(Fotografija je simbolična.)

Ogled kraja je opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje.  Zbiranje obvestil o nesrečnem dogodku še ni končano.

darja_lesjak_direktorica_citycenter_sh_1314 (2)

“Policijska preiskava še poteka, zato podrobnejših informacij v zvezi z nesrečnim dogodkom še nimamo. V imenu uprave celjskega Citycentra nesrečni dogodek iskreno obžalujemo, izražamo sočutje staršema ponesrečenega dečka in mu želimo uspešno okrevanje,” je dejala Darja Lesjak, managerka v Citycentru.

SŠol, Foto: GrupA

Deli