Pijan s kolesom vijugal po cesti

9:42

Včeraj sta bila v nesrečah udeležena dva kolesarja. V prvi nesreči, ki se je zgodila v središču Celja, se je poškodovala kolesarka, ki je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčila v zadnji del osebnega vozila, ki je vozil pred njo.

V drugi nesreči, ki se je zgodila nekaj minut po 21. uri, pa je bil udeležen kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola. 31-letnik, ki je v Drešinji vasi padel in pri tem trčil v osebo vozilo, je imel v krvi kar 2,4 promile alkohole. Kolesar naj bi že pred nesrečo vijugal po cesti, trčil pa je v voznico, ki ga je poskušala obvoziti. Kolesarja, s katerim komunikacija zaradi hude opitosti ni bila možna, so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da se v prometni nesreči ni poškodoval.

kolesar nesrec1

Policisti so včeraj v Celju dvema voznikoma zasegli avtomobila, saj sta moška vozila brez vozniških dovoljenj. V Vitanju pa so 66-letnemu moškemu zasegli traktor. Ta je vozil neregistriran traktor in brez vozniškega dovoljenja. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je bil krepko pod vplivom alkohola, zato so ga pridržali do streznitve.

SŠol

narocite-nt

Deli