Po dvajsetih kilometrih teka pride v službo polna energije, spočita, ne utrujena

10:25

Celjska ultramaratonka Nataša Robnik je v novi številki Novega tednika spregovorila o tekaških podvigih, tudi o zadnjem v Beogradu, kjer je postavila državni rekord v teku na 12 ur.

robnik natašaintervjuTrenutno najboljša slovenska ultramaratonka je zelo vztrajna; trikrat je bila tretja na ultramaratonu od Celja do Logarske doline, kar petkrat je bila druga, tudi letos, ima pa eno zmago, ki se jo je zelo veselila. Boli jo, ker Atletska zveza Slovenije še ni vzela ultramaratoncev pod svoje okrilje, zato je njen nastop na svetovnem prvenstvu na 100 kilometrov prihodnje leto v Zagrebu še negotov.

Na športnih straneh lahko preberete pogovor s trenerjem celjskih nogometašev Dušanom Kosičem, ki so se uvrstili v polfinale pokala NZS, na lestvici 1. SNL pa so padli na osmo mesto in zato ima sobotna tekma v Kranju za njih še poseben pomen. Spremljali smo regijski derbi 2. slovenske lige med košarkarji Celja in Podčetrtka. Celjska plesna skupina Fierce iz kluba Plesni center TBA je osvojila prvo mesto na SP na Danskem.

Foto: GrupA

 

Deli