Po logističnem centru se jim nasmiha še moderni hotel

Gradnja se je že začela, končana naj bi bila poleti prihodnje leto

11:35

V Arnovskem gozdu v neposredni bližini avtocestnega priključka Arja vas je letošnjo zimo zelo živahno. Lidl v tamkajšnji poslovni coni gradi osrednji logistični center, ki bo nadomestil dosedanjega v Komendi. V njegovi bližini, tik ob avtocestnem izvozu, se je pred mesecem začela tudi gradnja že nekaj časa načrtovanega hotela.

Njegov investitor je žalski podjetnik Enes Draganovič, ki je v sedemindvajsetih letih uspel ustvariti uspešno prevozniško podjetje Draganovič. Z gradnjo hotela se zdaj podaja še v hotelirstvo. »Naš posel je že od nekdaj razpršen. Odločili smo se, da se bomo podali tudi v hotelirstvo,« je pojasnil Draganovič, ki o vrednosti naložbe zaenkrat še ne želi govoriti. Kot pravi, naj bi bilo več znano v začetku prihodnjega leta.

03_Arhitektura-AB-objekt-A-Hotel
Zasnovan bo na podlagi modernih arhitekturnih smernic. Imel bo štiri zvezdice, v njem bodo restavracija, konferenčna soba, wellness, fitnes in 48 sob.

Celjsko gradbeno podjetje Remont je hotel začelo graditi pred približno mesecem, končan naj bi bil prihodnje leto poleti. In kako bo izgledal? Zasnovan bo na podlagi modernih arhitekturnih smernic. Imel bo štiri zvezdice, v njem bodo restavracija, konferenčna soba, wellness, fitnes in 48 sob. V prihodnjih nekaj letih bodo po besedah investitorja dejavnost v Arnovskem gozdu še razširili. Druga faza bo obsegala bencinsko črpalko za osebna vozila, restavracijo s hitro prehrano, poslovne prostore s pisarnami in z avtopralnico. V nadaljevanju naj bi na vrsto prišla še črpalka za tovorna vozila.

IMG_2291
Celjsko gradbeno podjetje Remont je hotel začelo graditi pred približno mesecem, končan naj bi bil poleti prihodnje leto.

ŠO, foto: osebni arhiv

VEČ V AKTUALNI ŠTEVILKI NOVEGA TEDNIKA

narocite-nt

Deli