Polna vozička za dobrodelnost

12:27

Akcija Do polnega vozička brez mošnjička je doživela epilog. Kot že vrsto let zapored je bila tudi letos obarvana dobrodelno.

Tokrat smo v medijski hiši Novi tednik in Radio Celje z ekipo Hipermarketa Planet Tuš Celje s polnima vozičkoma brezplačno obdarili Društvo Materina dušica za otroke Mala hiša Pilštanj.

Društvo deluje že trinajst let. Njegovo poslanstvo predstavlja delo za dobrobit otrok. V Pilštanju pripravljajo brezplačne tabore za otroke, ki imajo doma težave. Gostijo jih predvsem ob koncih tedna, med prazniki, počitnicami in tudi celo leto. Otroke k njim pošljejo večinoma socialne službe, tja se večkrat po pomoč in zavetje zatečejo tudi sami.

Tokrat se z vozičkom med Tuševimi policami nista podila Luka ali Eva, temveč je Tuševa ekipa bogato napolnila kar dva vozička v vrednosti več kot 360 evrov. In to ne le z živili, ampak tudi z nekaterimi drugimi nujnimi izdelki, ki jih v hiši potrebujejo. Tudi kakšna igračka se je znašla med izbranimi izdelki, ki jih bodo otroci zagotovo še posebej veseli.

»Tudi letošnja akcija je bila pravi uspeh. Glede na rekordne vsote, za katere sta poskrbela Luka in Eva, lahko sklepamo, da potrošniki že dobro poznajo našo prenovljeno trgovino,« je akcijo ocenila vodja korporativnega komuniciranja v Engrotušu Anja Marjetič.

Presenečeni in neizmerno veseli so bili tudi člani Društva Materina dušica za otroke Mala hiša Pilštanj. Tako predsednica in ustanoviteljica društva Ada Požek kot ustanoviteljica Simona Simon sta se iskreno zahvalili ter poudarili, da je največja zahvala iskren otroški nasmeh, ki ga bodo zaradi naše akcije otroci poklonili. Sicer med ustanovitelje spada tudi psiholog Matej Žnuderl.

Deli