Postanite naročnik Novega tednika

Darilo – DVE VSTOPNICI ZA KOPANJE V THERMANI LAŠKO IN KOPALNA BRISAČA NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJE

 

ZAKAJ POSTATI NAROČNIK NOVEGA TEDNIKA

Regionalni časopis Novi tednik spremlja, analizira in vrednoti dogajanje v 33 občinah Savinjske regije.

naslovnica-mosova-peticaVsak četrtek 48 strani kakovostnega branja in priloga TV-Okno s televizijskimi sporedi in nagradno križanko. Naročniki brezplačno prejemate še vse posebne izdaje Novega tednika – Slovenske počitnice, ki izidejo aprila in novembra, Pomladno petico, Mosovo Petico in Praznično petico.

Koristne informacij zase in za svoje bližnje, pa tudi vsebine, ki vas bodo razvedrile.

Vsak naročnik dobi vsako leto 4 brezplačne male oglase v Novem tedniku (do 10 besed), prav tako pa tudi 2 čestitki s 50-odstotnim popustom na Radiu Celje.

Nagradno križanko lahko vsak teden najdete tudi v Novem tedniku.

Številne akcije Naj maturantka, naj maturant, Akademija zdravega življenja, novoletni obisk celjske porodnišnice, Katrca, Zeleni val, Radio Celje vam pico pripelje, Do polnega vozička brez mošnjička …

DARILO

thermanaDarilo KOPALNO BRISAČO in DVE VSTOPNICI ZA KOPANJE boste prejeli vsi, ki ste boste naročili na Novi tednik za eno leto oziroma do preklica. Med vsemi naročniki (obstoječimi in novimi) bomo 20. decembra izžrebali 10 srečnežev, ki bodo prejeli po 2 celodnevni vstopnici za kopanje v Thermani Laško in kopalno brisačo Novega tednika in Radia Celje.

KOPALNA BRISAČA NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJE

Bodite drugačni. Pojdite na bazen, morje, v savno z veliko kopalno brisačo Novega tednika in Radia Celje, ki je delo domačih proizvajalcev in oblikovalcev.

DVE CELODNEVNI VSTOPNICI ZA KOPANJE V THERMANI LAŠKO

thermana-hotel-panorama-kupolaV Thermani se vse vrti okoli vode. Termalne vode. Lahko jo pijemo, se v njej kopamo, se namakamo v kopeli, zdravimo, ogrejemo ali izvajamo različne terapije. Popotovanje po Thermani je najbolje pričeti v pivnicah termalne vode, kjer vam bo že en sam kozarec na dan poživil telo. Pod edinstveno stekleno kupolo Termalnega Centra Thermana Park in prijetnim kopališčem v hotelu Zdravilišče Laško, pa vas čaka paleta vodnih sprostitev in razvajanj. Ker so zdravilni vplivi laške termalne vode tudi znanstveno dokazani, vodo uporabljamo kot poglavitni zdravilni dejavnik pri medicinski rehabilitaciji.

POPUSTI

Vsi, ki se odločite za plačilo naročnine:

  • v enkratnem znesku za eno leto 114 evrov – 7 % popust = 106,02;
  • za 6 mesecev za 57 evrov – 3,5 % popusta = 55,01;
  • za 3 mesece 28,50 eur – 2 % popust = 27,93 eur;
  • mesečno naročnina pa je 9,50 evra.

PIŠITE NAM

Novi tednik izhaja že 72 let, na kar smo v medijski hiši NT&RC zelo ponosni. Ves čas smo ustvarjalci časopisa blizu ljudem. Informacije, ki vam jih prinašamo, so aktualne, izhajajo iz vašega okolja, prav tako pa tudi zgodbe, o katerih pišemo. Ker že vsa leta našega delovanja z največjo mero odgovornosti do vas, bralcev, upoštevamo najvišje standarde novinarskega dela, ostajamo najprepoznavnejši in najbolj verodostojen tiskan medij v tej regiji, odprt tudi za pobude bralcev. Veseli bomo seveda tudi vsakega vašega namiga, kaj vse si še želite prebirati v Novem tedniku. Pišite nam na [email protected]

SPREMLJAJTE NAS

Spremljajte nas na:

Spletna naročilnica na tiskano izdajo Novega tednika:

Naročam Novi tednik za najmanj 12 mesecev oziroma do preklica in prejmem KOPALNO BRISAČO NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJE ter DVE VSTOPNICI ZA KOPANJE V THERMANI LAŠKO:

Polja označena z * so obvezna

Naročilnica na tiskano izdajo Novega tednika:

Če želite naročiti Novi tednik,  lahko tudi prenesete spodnjo naročilnico, jo izpolnite in pošljite na naš naslov Novi tednik, Prešernova 19, 3000 Celje.

Adobe_PDF_file_icon_32x32Naročilnica PDF