S potopisom do nagrade

11:16

Tudi letos vas vabimo, da nam pošljete zanimivo potopisno reportažo s katerega od vaših potepanj po domovini ali svetu in se tako potegujete za eno od privlačnih nagrad. Te bodo prejeli trije avtorji, ki bodo zbrali največ glasov bralcev. Nagrada čaka tudi enega od bralcev, ki bo glasoval v akciji.

V potopisni reportaži čim bolj privlačno opišite dogajanje na potovanju, vključite kakšno prigodo v besedilo in tako bralcem približajte oddaljene kraje in ljudi.

podaljsan-potopis-naslovnica-velik

Vaše besedilo naj obsega največ 6 tisoč znakov. Dodajte sedem do deset fotografij z zgovornimi podpisi (fotografije morajo biti velike vsaj 500 kb) in svojo fotografijo s kontaktnimi podatki ter z nekaj stavki o tem, kdo ste in od kod ter kaj počnete.

Potopise bomo začeli objavljati v začetku julija po vrstnem redu in oštevilčene, kot nam jih boste poslali. Nato se bodo vrstili v poletnih številkah časopisa, dokler ne bodo objavljeni vsi, ki bodo prišli v izbor.

Ko se bodo zvrstili vsi potopisi, bomo mesec dni objavljali še kupon za glasovanje, s katerim bodo bralci glasovali za tistega, ki jim bo najbolj všeč. Nato bomo razglasili naj potopis in prvim trem avtorjem podelili nagrade.

Vaše prispevke pričakujemo na elektronskem naslovu [email protected] do vključno 15. julija 2016.

Nagrade bo tudi letos prispevalo podjetje Optimist iz Celja, vodilni ponudnik potovalne opreme. S kovčki bo nagradilo prve tri najboljše avtorje potopisov, nagrado pa bo prejel tudi eden od bralcev, ki bo glasoval za svoj najljubši potopis.

banner-ntrc-martinovanje

Deli