Še en nadvse uspel Konjiški maraton, tudi z ekipo NT&RC

Imetnitnemu dogodku prispevalo tudi ugodno vreme

19:27

Sedmi po vrsti Konjiški maraton je znova odlično uspel. Maratona se je udeležilo več kot 1500 tekačev, ki so se pomerili v teku na 5, 10 in 21 km, med njimi je bila tudi ekipa Novega tednika in Radia Celje (NT&RC).

Lea Komerički Kotnik in Barbara Gradič Oset po prihodu v cilj v teku na 5 kilometrov.
Lea Komerički Kotnik in Barbara Gradič Oset po prihodu v cilj v teku na 5 kilometrov.

Prizadevni organizatorji so znova imenitno pripravili maraton, ki velja med tekači za enega najbolj priljubljenih in simpatičnih. Po včerajšnjem deževju je dopoldan dobremu vzdušju prispevalo še prijetno vreme, ki je nudilo odlične razmere za tek.

Tekaško ekipo NT&RC smo sestavljali Barbara Gradič Oset, Lea Komerički Kotnik (5 km), Igor Šarlah in Robert Gorjanc (10 km), dogodek je fotografiral Andraž Purg – Grupa.

Več v fotoreportaži v tiskani izdaji Novega tednika.

Ekipa NT&RC po koncu teka na letošnjem Konjiškem maratonu: z leve Lea Komerički Kotnik, Robert Gorjanc, Barbara Gradič Oset in Igor Šarlah. Foto ovekovečill pa nas je Andraž Purg - GrupA.
Ekipa NT&RC po koncu teka na letošnjem Konjiškem maratonu: z leve Lea Komerički Kotnik, Robert Gorjanc, Barbara Gradič Oset in Igor Šarlah. Foto ovekovečil pa nas je Andraž Purg – GrupA.

RG

Foto: GrupaA

 

Deli