Smejoči se pes Oto

11:34

Nekateri se je spomnijo kot pevke v celjski zasedbi Tuned Fish oziroma Uglašena riba, s katero je s skladbo Magnolija pred leti zmagala na festivalu slovenskega šansona. Drugi so jo morda slišali v pisani skupini mladih glasbenikov z vseh vetrov z imenom Istranbul in jih je zagotovo očarala z drugačno izvedbo katere od ljudskih pesmi. Tretji so morda ujeli poletni nastop tria Lounge Avenue, v katerem deluje zadnje čase, ali pa so celo njeni učenci petja v kateri od zasebnih glasbenih šol, kjer poučuje.

Ob tem je Celjanka Nuša Ofentavšek tudi skladateljica, ustvarja pri številnih glasbeno-scenskih projektih v gledališčih, na odrih sodobnega plesa ter sodeluje na različnih drugih umetniških področjih. Sprehod z zlatim prinašalcem Otom je pri vsem tem sprostitev in priložnost za nov navdih.
Z njim se je pojavila tudi na eni od fotografij Ane Straže v seriji Pasji dnevi, ki je bila v poletnih dneh na ogled na Savinjskem nabrežju. A petletni kosmatinec ni samo njen, ampak je družinski pes, saj si skrb zanj delijo vsi trije člani družine. Ob selitvi v hišo v bližino Šmartinskega jezera si ga je zaželel Nušin očim in z mamo sta ga presenetili za rojstni dan.

TC, foto: GrupA

Več v tiskani izdaji

_MG_1884

Deli