Spremenili smo jim življenja

11:49

banner akademija-fb

Naša medijska hiša in ekipa 24alife žalskega Mikropisa sta včeraj na Špici podelila priznanja udeležencem Akademije zdravega življenja. V trimesečnem projektu, ki je temeljil na sodobnih smernicah ameriške Mayo klinike, je enajst udeležencev spremenilo življenjski slog. Posledice znanja, ki so ga dobili, so se pokazale na različnih področjih življenja, ne le v zdravju.

V akademiji so življenjski slog spreminjali Lea Kolar, Tanja Hribernik, Jože Dimec, Tamara Volasko, Tomo Banovšek, Ivanka Krajnc, Magdolna Pajič, Tatjana Dremelj, Marjeta Jager, Cirila Suša in Luka Žerjav.

Reportažo s fotografijami bomo objavili v prihodnji številki Novega tednika. 

_L3U5399

Akademija je resnično spremenila življenja vsem v skupini. Ivanka Krajnc denimo zaradi hude poškodbe pred časom ni mogla hoditi. Vztrajnost in pozitivnost sta jo pripeljala v akademijo, s katero je uspelo uresničiti cilje.

Preobrazbo je doživela tudi Marjeta Jager.

Tamara Volasko z znanjem, ki ga je dobila, med drugim namerava dobesedno prepoloviti svojo težo, kar ji bo uspelo, saj je na izrazito dobri poti in je lahko zgled vsem.

Akademijo smo zaključili s pohodom do Drevesne hišice,nato pa s podelitvijo priznanj in nagrad vsem. Zmagovalci so bili vsi.

_L3U5425

Prejeli so vstopnice v fitnes Top Fit Celje, naše hišne nagrade in dostop do posebne aplikacije 12 navad zelo zdravih ljudi ekipe 24alife. Gre za celovit vodnik, namenjen trajni usvojitvi pomembnih navad zdravega življenjskega sloga. Program so razvili na kliniki Mayo.

SŠol

Foto: GrupA

Deli