Srebro in bron v hip hopu v Milanu

13:25

Člani Kluba Kuš ni me smo se 27. in 28. oktobra odpravili na svetovni plesni festival Word dance talent cup Bergamo Milano.
Na plesni festival smo se uvrstili maja, ko smo si na evropskem prvenstvu v zagrebški Areni priplesali nominacije. Odpravili smo se s 45 plesalci iz Rogaške Slatine, Šmarja pri Jelšah, Maribora in Miklavža na Dravskem polju. Pomerili smo se v dveh skupinskih in dveh posamičnih koreografijah, ki so jih gledalci lahko spremljali tudi neposredno.
Trideset plesalcev iz Rogaške Slatina in Šmarja pri Jelšah je s koreografijo z naslovom Marionete pod koreografskim vodstvom Barbare Marčič Lavrič v kategoriji Hip hop production Juniors osvojilo tretje mesto. Solistka Tina Strašek iz Rogaške Slatine je bila druga v kategoriji hip hop solo, mentorica je bila Barbara Marčič Lavrič.
Srebro so domov odnesli tudi plesalci iz Miklavža na Dravskem polju in Maribora, in sicer v postavitvi 14 plesalcev in kategoriji Hip hop show formacija Juniors, pod koreografijo z naslovom Bad money pa se je podpisala Maja Štefan.
V klubu smo na svoje plesalce izjemno ponosni in jim na tem mestu še enkrat čestitamo za vrhunske nastope.

NZ

SKUPINA z BRONASTO KOLAJNO

narocite-nt

Deli