Terme Olimia bodo februarja odprle Termalijo Family fun

Deset miljonov evrov vredna naložba bo v celoti končana junija

8:29

V Termah Olimia so v začetku preteklega leta zastavili enega najzahtevnejših obnovitvenih projektov zadnjih let. Na mestu nekdanjega s tendo pokritega bazena bodo februarja odprli vodni zabaviščni center Termalija Family fun. Do junija bodo v celoti obnovili tudi notranji del najstarejšega kopališča. Deset milijonov evrov vredna naložba bo Terme Olimia umestila med najboljše ponudnike družinske vodne zabave v tem delu Evrope.
Ob začetku del marca lani so optimistično predvidevali, da bo prvi del obnove končan že ob prelomu leta. Približno mesec zamude večjih sprememb ne bo prinesel. Kot pravi direktor marketinga Vasja Čretnik, bo slavnostno odprtje celotnega kopališča še pred poletnimi počitnicami. Že februarja se bo odprl pravi mali vodni raj za družine z otroki.

Tudi v prvih dneh januarja so Terme Olimia še polno zasedene. Obnova, ki pomeni ogromno gradbišče v osrčju turističnega centra, na odzivnost gostov ne vpliva. Kot pravi Čretnik, se je število gostov lani celo za dva odstotka celo povečalo. »Pri tem smo zelo veseli, da so se prihodki ob tem povečali še za višji odstotek. Izhajamo namreč iz stališča, da visokokakovostne storitve zahtevajo svojo ceno. In trg se z nami strinja.«
StO
Foto: GrupA

Termalija v Termah Olimia danes …

Nova Termalija Family fun ob začetku poletja:

narocite-nt