Toyota Aygo na »varnostnem pregledu« na celjski policiji

11:30

»Res je šminkica!«

Naš mali aygo je res pogumen. Spoznal je tudi celjsko policijo. Preden ga bomo z AC Fri-Mobil 17. septembra podelili enemu od naših naročnikov, tudi mi z njim uživamo z različnimi znanimi osebnostmi našega območja. Pretekli teden je tako bil zanj spoznavni dan s celjsko policijsko upravo. Pomembno je namreč, da aygo pozna vse osnove varnosti, saj bo le tako svojega novega lastnika vozil varno in previdno na vse izbrane cilje.
Sprejel ga je prometni inšpektor v oddelku za promet na PU Celje Edi Baumkirher. Strog in dosleden sogovornik je takoj preveril, če ima vozilo vso varnostno opremo, da je na cesti čim bolj stabilno in brezhibno.

Čeprav vozilo ni veliko, to ne pomeni, da ni prostorno. »Je krasno vozilo za vožnjo po mestu, kjer je treba več parkiranja, saj se z njim z lahkoto parkira. Zelo praktično, moram reči.« Dodal je še, da je takšen avto odličen za prvi družinski avto oziroma za mlade, ki so na začetku svoje vozniške kariere, a tudi za starejše, ki vozijo na krajših razdaljah. »Ima namreč vse, zato tistemu, ki mu ga boste podarili, želim varno in prijetno vožnjo,« se je še nasmehnil.

SŠol, foto: SHERPA

Deli