V Celju vrt, dom, sreča in zdravje

Vodstvo celjskega sejma je na današnji novinarski konferenci predstavilo letošnjo pomladno sejemsko pestrost. Prihodnji konec tedna bodo obiskovalci lahko na štirih sejmih v petih sejemskih dvoranah in na prostem izvedeli vse o vsem kar je potrebno za popoln vrt, dom, srečo in zdravje.

13:54

Ljubitelji urejenega vrta in doma, vrtičkarji in sadjarji, pa tudi vsi, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan ali se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje, bodo med 11. in 13. marcem na celjskem sejmu gotovo našli kaj zase. Na sejmih Flora, Poroka, Altermed in največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 400 razstavljavcev iz 16 držav, je povedal izvršni direktor družbe Celjski sejem Robert Otorepec.

ApiSlovenija, ki ga Celjski sejem pripravlja v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije bo tokrat v znamenju pobude za razglasitev 20. maja za Svetovni dan čebel in priložnosti, ki jih ta prinaša za gospodarstvo na splošno.

banner-teal

Sejme bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, organizatorji pa so letos zvestim obiskovalcem, ki sejmišče obiščejo več dni zapored, omogočili cenejše dvo ali tro dnevne vstopnice.