V občini danes praznično

11:22

V Nazarjah bo ob 18. uri osrednja prireditev občinskega praznika. Tega praznujejo v spomin na leto 1998, ko je bila vpisana celotna nova osnovna šola, v register vzgojno-izobraževalnih zavodov. Praznovanje bo v znamenju podelitve letošnjih občinskih priznanj. Podeljenih bo pet srebrnih ter štirje bronasti grbi.

Med prejemniki srebrnih grbov so Peter Lamprečnik, Ivan Krefl, Boris Šporin, Dore Slapnik in Društvo upokojencev Nazarje. Občani, ki bodo prejeli priznanja so dejavni na različnih področjih, društvo upokojencev pa ga bo prejelo za izvajanje projekta starejši za starejše. Priznanja bo podelil župan Matej Pečovnik, ki bo v slovesnem nagovoru predstavil utrip občine od lanskega praznika. Župan Nazarij:

Osrednja prireditev občinskega praznika bo v Domu kulture Nazarje. Organizator je pripravil tudi kulturni program. V okviru občinskega praznika se vrstijo tudi različne spremljevalne prireditve. V nedeljo bosta še trim kolesarjenje ter športno in družabno srečanje občanov.

BJ

Foto: arhiv občine, Matevž Lenarčič

Capturefile: C:Documents and SettingsMatevtzMy DocumentsSTOCKVOJCNAZARJENEFNazarjee023.NEF CaptureSN: --.000000 Software: Capture One PRO for Windows

Deli