Kolo sreče NT&RC na Jožefovem sejmu znova privabilo številne obiskovalce

12:03

V Petrovčah je danes celodnevna prireditev Jožefov sejem, ki jo pripravljajo že 29. leto. Gre za eno največjih prireditev v Savinjski dolini, ki vsako leto privabi množico obiskovalcev od blizu in daleč. Na Jožefovem sejmu  tudi ekipa Novega tednika in Radia Celje. Obiskovalci lahko zavrtijo kolo sreče in si prisvojijo lepe nagrade.

Številni obiskovalci so znova obiskali stojnico NT&RC in se prijavili za vrtenje Kolesa sreče in s tem pokazali, da so našo nagradno igro že zelo pogrešali.

Ob hmeljarskem domu so sicer postavljene številne stojnice s pestro ponudbo, v dvorani doma je strokovna razstava z naslovom »Kjer ajda zori, se med cedi«.

Prvi Jožefov sejem je bil leta 1988, ko je bil v znamenju licitacije rabljenih kmetijskih strojev. To so bili namreč časi, ko v trgovinah še ni bilo tako pestre ponudbe kot danes. Kmetijska zadruga Petrovče, ki je glavni organizator sejma, je nato Jožefov sejem zaradi velikega zanimanja obiskovalcev vse bolj širila. Kmetijska zadruga Petrovče ima 130 članov.

Jožefov sejem bo mogoče obiskati vse do 20. ure.

BJ, RG

Foto: KLAVDIJA TOMAŽIČ

Deli