V treh urah in pol zaznali 55 prekrškov

13:14

Policisti so včeraj v poostrenem nadzoru prometa na glavni cesti Celje – Laško – Vrhovo v le treh urah in pol zaznali kar 55 prekrškov. In to kljub temu, da je bila policijska akcija na tej relaciji napovedana, ter kljub velikem številu policijskih patrulj na relaciji, preletavanju helikopterja in medsebojnemu opozarjanju voznikov.

Izdanih je bilo 54 plačilnih nalogov, za enega voznika motornega kolesa pa bo zaradi vožnje s hitrostjo 112 km/h v naselju Vrhovo, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h, podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče  Celje.

banner-teal

Izvajanje poostrenega preventivnega nadzora na cesti Celje - Laško po sistemu Veriga, tudi z udeležbo policijskega helikopterja.
Izvajanje poostrenega preventivnega nadzora na cesti Celje – Laško po sistemu Veriga, tudi z udeležbo policijskega helikopterja.

Glede na rezultate poostrenega nadzora in glede na poslabšano stanje prometne varnostni na celjski policiji napovedujejo, da bodo tovrstne poostrene nadzore izvajali še pogosteje. Pri tem še enkrat pozivajo voznike, naj dosledno upoštevajo prav vse cesto prometne predpise. Naj bodo stalno pozorni na vožnjo in na daljši razdalji predvidijo vse možne prometne situacije in nevarnosti.  Le tako bodo lahko dosegli, da ne bo več prihajalo do smrtnih žrtev in poškodovanih s trajnimi posledicami.

BA

Deli