Vpleten v goljufijo, pa tudi v sumljive okoliščine smrti svojega nekdanjega dekleta

11:04

Po Sloveniji in tudi po svetu odmeva neverjeten primer poskusa goljufije, ko so štirje osumljenci iz Ljubljane pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letna osumljenka s krožno žago za les namerno odrezala roko nad zapestjem.

Eden izmed osumljenih, star 29 let, pa naj bi bil že stari znanec policije. Leta 2015 je na območju Pernovega pri Žalcu zaradi strela dolgocevnega orožja umrla njegova takratna 24-letna partnerka. Šlo je za skrajno sumljive okoliščine, ki še do danes niso popolnoma raziskane. 24-letnica je namreč umrla, ko se naj bi sprožilo orožje, ki naj bi ga Colarič čistil. Naboj naj bi dekle zadel naravnost v srce.

oroj

Takrat se je govorilo, da ga bo policija ovadila zaradi povzročitve splošne nevarnosti, vendar do danes preiskava še vedno ni končana. Je pa za kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnost, ki ima za posledico smrt predvidena kazen petnajst let zapora. Kar je enako kot za uboj.

narocite-nt

Deli