Začela se je letošnja akcija Naj maturantka in naj maturant

9:54

V osmi sezoni akcije Naj maturantka in naj maturant boste bralci lahko v naslednjih mesecih ponovno izbirali dekle in fanta, ki bosta prejela laskavi naziv in ob tem tudi lepo nagrado. Tri mesece bo trajal izbor med kandidati iz različnih srednjih šol s Celjskega za uvrstitev v majski finale. Zmagovalca finalnega dela se bosta za privlačni nagradi – pametna telefona Samsung Galaxy S9 – pomerila na javni prireditvi. Nagradi podarja podjetje Novatel iz Celja.
Bralci lahko v vsaki številki časopisa najdete kupon in glasujete za »svojega« kandidata, ki je predstavljen s portretno fotografijo, v eni od izdaj časopisa pa bo tudi na večji fotografiji v maturantski opravi (glede na objavljen vrstni red kandidatov). Tisti maturant in tista maturantka, ki bosta do konca posameznega meseca zbrala največ glasov, se bosta uvrstila v finalni krog tekmovanja.
Ta mesec se bo v časopisu zvrstil prvi krog kandidatov, in sicer iz SREDNJE ŠOLE ZA HORTIKULUTRO IN VIZUALNE UMETNOSTI CELJE (SŠHVU), ŠOLSKEGA CENTRA ŠENTJUR (ŠCŠ), EKONOMSKE ŠOLE CELJE (EŠC) in SREDNJE ŠOLE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM CELJE (SŠGT).

maturanti2019Lanska zmagovalca akcije Monika Vrečko in Andaž Hrastnik vesta, da se sodelovanje v akciji splača. Monika je lani osvojila skuter, Andraž pa motrno rolko.

banner-teal

 

Deli