Akademija zdravega življenja – navodila

9:00

POMEMBNO OBVESTILO ZA VSE, KI NISO V SKUPINI V PROJEKTU AKADEMIJA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA, SI PA ŽELIJO SPREMENITI ŽIVLJENJSKI SLOG!

banner akademija-fb

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje skupaj z ekipo 24alife bo do konca aprila trinajstim udeležencem spremenila življenjski slog in jim omogočila, da po trenutno najbolj priznanem znanstveno podprtem načinu izgubijo odvečno težo in si tako izboljšajo svoje življenje.

Ekipa 24alife je partnerka svetovno znane Mayo klinike, s katero so življenjski slog spreminjale tudi številne znane osebnosti, ekipa pa sodeluje tudi s športniki, ki so dobitniki olimpijskih medalj.

Za vse, ki v projektu niso bili izbrani, ali pa se vanj niso prijavili, si pa želijo spremeniti svoj življenjski slog, bomo na spletnih straneh Novega tednika (zavihek akcije/Akademija zdravega življenja) vsak teden nanizali nekaj nasvetov in strokovnih povzetkov projekta, ki bodo prišli prav tudi zunanjim bralcem.

Novi nasveti/članki bodo na spletni strani označeni po tednih (torej 2. teden, 3. teden …), hkrati bo še več podrobnosti objavljeno še v reportažah v tiskani izdaji Novega tednika.

  1. teden je bil spoznavni teden, opravljali so se testi vzdržljivosti. Nasveti za vse zunanje sodelujoče so se začeli z drugim tednom Akademije zdravega življenja.

klik tu: 2. teden: uvajanje zdravih navad v prehranjevanje

klik tu: 3. teden: kako si pravilno postaviti cilj in ga tudi uresničiti

klik tu: 4. teden: naj bodo živila na krožniku barvita

klik tu: 5. teden: začetek vzdržljivostnih treningov

klik tu: 6. teden: o trikih in zankah pri nakupovanju

klik tu: 7. teden: otresite se stresa

klik tu: 8. teden: ne hranite svojih čustev

klik tu: 9. teden: nasveti, kako preprečiti čustveno prehranjevanje

klik tu: 10. teden: učinki so že tukaj!

klik tu: 11. srečanje: dobro počutje naj bo motivacija

ZAKLJUČNA PRIREDITEV – klik tu: Spremenili smo jim življenja!

zenska - svoboda

Zunanji člani/bralci sicer resda ne bodo imeli tako celovitega dostopa do vseh informacij, kot jih imajo udeleženci, ki so se prijavili in bili izbrani v Akademijo zdravega življenja, bodo pa imeli na voljo krajše povzetke in zanimive stvari, ki so pomembne pri spremembi življenjska sloga.

Hkrati vas bomo obvestili tudi o možnostih udeležbe morebitnega pohoda ali v aktivnostih na prostem, ki bodo del projetkta.

jabolko

Projekt Akademija zdravega življenja je zasnovan na štirih ključnih stebrih: psihologiji, prehrani, športu in medicini. Gre za enega najbolj resnih projektov v svetu, ki temelji na znanstvenih in medicinsko raziskanih temeljih. Tokrat vam odpiramo vrata v svet življenjske spremembe, kjer ni strahu, da bi se odvečni kilogrami ponovno pojavili. Če boste le natančno osvojili znanje, ki vam ga bodo podali vrhunski strokovnjaki, bo to projekt vašega življenja.

AKADEMIJA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA!

Deli